2008. május 6., kedd

Nyertem!!!

És nem is akármit… finom ételeket s élményeket!

No, de kezdem inkább az elején!
Lelkes vega-gasztroblog-olvasóként (nem csak íróként :-) a napokban a VegaFoodBlogra kattintva egy játékra lettem figyelmes, melyben két kérdésre kellett választ adni, s habár a zöld pettyes muffin rejtélyét nem sikerült megfejtenem, a másik kérdésre – a két nappal később szintén e blogban közzétett eredményhirdetés tanúsága szerint – helyesen tippeltem. Így nyertem! Méghozzá egy édességcsomagot a VegaFoodtól!

Egyes számú élmény: soha életemben nem nyertem semmit! Így ez abszolút új, ám de annál kellemesebb érzés volt számomra! No, igen a gasztroblogolás pozitív hozadéka… :-)

Kettes számú élmény: az eredményhirdetésről szóló post múlt hét végén került fel a VegaFoodBlogra, s e hét hétfőn (azaz tegnap) meg is érkezett a nyereményem. Rendkívül figyelmes dolognak tartom a gyors és korrekt kiszállítást és természetesen magát a nyereményt. Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy manapság nem számít szokványosnak, sőt rendkívülinek tetszik az, hogy ha valahol azt mondják az ember nyert valamit, akkor valóban nyert, s nem kell érte ezt meg azt megvásárolnia, visszaküldenie, stb., stb. s nem csak „repi” cuccokat tartalmaz az a bizonyos csomag. Valahogy ez olyan ritka... s nagyon kellemes élmény volt számomra!

No, de most már lebbenjen fel a képzeletbeli a fátyol, azaz következzen a hármas számú élmény: VegaFood nyeremény-csomagom tartalma. VegaFood-kocka, mákkal, illetve almával töltött szamósza és mandulás krémes. Egytől egyig nagyon finomak voltak! Különösen a szamószák ízlettek! Teszem hozzá úgy, hogy eddig abban a hitben éltem, hogy nem szeretem a mákot! A mandulás krémest megörökítettem az utókor számára, s csupán annyit tennék hozzá: olyan finom, mint amilyen jól néz ki! :-) (Már amennyire ezt szerény fotóművészetem láttatni engedi…)

Egy szó mint száz: köszönöm VegaFood a finomságokat, az élményeket, a figyelmességet és a kedvességet!

Gouranga! :-)

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Örülök, hogy örülsz... :)
Gouranga!