tag:blogger.com,1999:blog-7127215034369990558.post6772888718884760750..comments2023-08-27T10:33:15.719+02:00Comments on La Cuisine d'Adéle: SpárgázomAdélehttp://www.blogger.com/profile/02532118738775525689noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7127215034369990558.post-53340591371800301492009-09-17T17:03:49.218+02:002009-09-17T17:03:49.218+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127215034369990558.post-72942827693029605902009-05-25T17:52:57.959+02:002009-05-25T17:52:57.959+02:00Szia!
Rántott spárga? Még nem is gondoltam rá, s ...Szia!<br /><br />Rántott spárga? Még nem is gondoltam rá, s őszintén szólva még a sárga spárgát sem próbáltam. De egyszer biztosan kipróbálom majd a sárga változatot is!<br />A majonézt nem szeretem, de simán el tudom képzelni, hogy valamilyen fini mártogatós remekül illik hozzá! :-)<br /><br />AdéleAdélehttps://www.blogger.com/profile/02532118738775525689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127215034369990558.post-40697937573390973402009-05-24T00:02:20.925+02:002009-05-24T00:02:20.925+02:00Szia!
Próbáld ki a rántott spárgát is (a sárga tí...Szia!<br /><br />Próbáld ki a rántott spárgát is (a sárga típusból) házi majonézzel. Nem egy túl kreatív recept, de rászokásveszélyes.Sáfránysárkányhttps://www.blogger.com/profile/09055098881808164980noreply@blogger.com